Siirry suoraan sisältöön

Myyntipalvelut

Tarjoamme vaihtoehdon lisäväen palkkaamiselle yritykseesi. Kauttamme saat ammattilaiset auttamaan tuotteiden menekinedistämisessä ja sisäänmyynnissä. 

Menekinedistämis- ja myyntipalvelut

Tarjoamme vaihtoehdon lisäväen palkkaamiselle yritykseesi. Kauttamme saat ammattilaiset auttamaan tuotteiden menekinedistämisessä ja  sisäänmyynnissä. Olemme toimineet pitkään Varsinais-Suomen, Satakunnan, Hämeen, Pirkanmaan, Pääkaupunkiseudun, Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueella. Tunnemme näillä alueilla kauppoja ja heidän toimintatapojaan.

Olemme edustaneet mm. elintarvikkeita, kosmetiikkaa, tekstiilejä ja konttoritarvikkeita ja otamme mielellämme uusia tuotteita valikoimiimme. Ota rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat tuotteellesi ammattitaitoista myyntiapua.

Tuote-esittelyt

Maistatamme ja esittelemme tuotteitanne kaupoissa ammattitaidolla. Sanavalmiit edustajamme ottavat aktiivisesti kontaktia asiakkaisiin tarjoten heille tuotteitanne.

Tuotteiden sisäänmyynti

Kierrämme säännöllisesti kauppoja. Joten tunnemme toiminta-alueemme kaupat ja henkilökunnan. Sen sijaan, että palkkaisit yritykseesi oman myyntihenkilön, voimme tarjota sinulle myyntiapua tuotteesi saamiseen kauppojen hyllylle.